Koploper

in data

We zijn een groep van meer dan 40 IT-ondernemingen vol specialisten in data analytics. Samen hebben we kennis van zowat elke datatechnologie op de markt. We hebben een hart voor innovatieve technologieën en het opzetten van zeer performante data-omgevingen. Zo helpen we organisaties om succesvol en duurzaam te ondernemen. Crosspoint Solutions is onderdeel van de Cronos Groep, het grootste IT-bedrijf van België.

Onze dochterbedrijven leren kennen?

Koploper

in data

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Crosspoint Solutions bestaat uit meer dan 40 expertisecentra die altijd openstaan voor ervaren teamleden met zin voor innovatie.  

We halen cijfers en trends uit de gegevens van onze klanten. Daarvoor maken we duidelijke dashboards en heldere rapporten over essentiële onderwerpen. Bij klanten die liever zelf aan de slag gaan, bouwen en onderhouden we een self-service-omgeving voor hun data. Middelgrote bedrijven, grote ondernemingen en overheidsorganisaties rekenen ook op ons voor geautomatiseerde processen met data als trigger of om nieuwe opportuniteiten in hun gegevens te ontdekken.

expertisecentra
0 +
locaties in België
0
medewerkers
0 +
vacatures
0 +

We zijn een groep van meer dan 40 IT-ondernemingen vol specialisten in data analytics. Samen hebben we kennis van zowat elke datatechnologie op de markt. We hebben een hart voor innovatieve technologieën en het opzetten van zeer performante data-omgevingen. Zo helpen we organisaties om succesvol en duurzaam te ondernemen. Crosspoint Solutions is onderdeel van de Cronos Groep, het grootste IT-bedrijf van België.

expertisecentra
0 +
locaties in België
0
medewerkers
0 +
vacatures
0 +

We halen cijfers en trends uit de gegevens van onze klanten. Daarvoor maken we duidelijke dashboards en heldere rapporten over essentiële onderwerpen. Bij klanten die liever zelf aan de slag gaan, bouwen en onderhouden we een self-service-omgeving. Middelgrote bedrijven, grote ondernemingen en overheidsorganisaties rekenen ook op ons voor geautomatiseerde processen met data als trigger of om nieuwe opportuniteiten in hun gegevens te ontdekken.

Wij maken koplopers

We dagen onszelf uit om elke dag opnieuw de innovatieve koploper op de datamarkt te blijven.

Voor onze mensen rollen we rode loper uit en willen we de motor zijn voor hun persoonlijke en professionele groei.

Onze toekomstige collega’s willen we graag inspireren om deel te worden van de bruisende CROSSPOINT-community, boordevol inspirererende mensen en unieke kansen.

In de boeiende, snel veranderende IT-wereld willen we steeds ‘the one to beat’ zijn.

Twee vrouwen zitten in stoelen met laptops op hun schoot

Blijven innoveren

We dagen onszelf uit om elke dag opnieuw de innovatieve koploper op de datamarkt te blijven. In onze boeiende en snel veranderende IT-wereld willen wij de trendsetter zijn.

Voor onze mensen rollen we de rode loper uit en staan hen bij in hun persoonlijke en professionele groei. Toekomstige collega’s kunnen deel worden van de bruisende Crosspoint-community, boordevol inspirerende mensen en unieke kansen.

Als een van de grootste incubatoren van België, hosten we meer dan 40 expertisecentra. Ben je benieuwd wat onze bedrijven voor jou in petto hebben? Neem hier een kijkje.

Een vrouw zit in een stoel met een laptop op haar schoot en praat aan de telefoon

Wat vinden we belangrijk

Open cultuur

Goede ideeën zijn belangrijker
dan hiërarchie. Er zijn geen taboes wanneer het gaat om te innoveren binnen een cultuur van respect, collegialiteit en vertrouwen.

PASSIE

Het zit achter al onze succesvolle projecten, innovaties en expertise.

10 voor sfeer

Met leuke feestjes, teambuildings en onze eigen padelvelden scoren we hoog op work vibe en teamspirit.

ownership

We geloven heel sterk in de kracht van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Iedereen is kapitein van het eigen schip.

Een man staat voor een projectiescherm en legt iets uit

We groeien

We zijn een groeibedrijf pur sang. We gaan er altijd voor zorgen dat onze mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Dat doen we met opleidingen voor iedereen. Leeftijd of ervaring hebben geen belang: wie leert, groeit.

De technische skills komen eerst. Met bijkomende opleidingen zorgen we ervoor dat iedereen zich helemaal zeker voelt in zijn of haar job. We gooien niemand zomaar in het diepe.

Daarnaast hechten we veel belang aan de zogenaamde human skills. Hoe gebruik je de sterke kanten van je persoonlijkheid voor je professionele groei? Onze in-house academy biedt groeitrajecten en coaching aan, op individueel niveau en in teamverband.

Succesvolle bedrijven ontstaan wanneer passie en innovatie samenkomen. Waarom wij elke ochtend uit ons bed springen? Om de innovatieve voedingsbodem te zijn waarop mensen kunnen groeien en ideeën bloeien. Ontdek hier al onze vacatures.

Een groep mensen zit rond een bureau te werken op laptops

De Cronos Groep

Crosspoint Solutions is onderdeel van De Cronos Groep, het grootste en meest innovatieve IT-bedrijf in België. Wat begon als een eenmanszaak in 1991, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 8000 werknemers in 12 verschillende landen. Waar staat De Cronos Groep voor? Bekijk het hier.