De Cronos

Groep

Crosspoint Solutions maakt deel uit van De Cronos Groep, het grootste en meest innovatieve IT-bedrijf in België.

De Cronos

Groep

Crosspoint Solutions maakt deel uit van De Cronos Groep, het grootste en meest innovatieve IT-bedrijf in België.

expertisecentra
0
omzet
0 mil.
medewerkers
0 +
klanten in de BENELUX
0
Een close-up van een persoon die typt op een laptop

Internationale IT-groep

De Cronos Groep, die als een eenmanszaak begon in 1991, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 8000 medewerkers in 12 landen. 

De groep levert IT-diensten zodat klanten gemakkelijker hun ambities kunnen realiseren. Daarbij werken we meer en meer met multidisciplinaire teams. Als je verschillende visies samenbrengt, krijg je een bredere kijk op het project. Zo kunnen we steeds betere oplossingen aanbieden. 

De Cronos Groep is actief in meerdere innovatieve sectoren en is een katalysator in het vertalen van wetenschappelijk onderzoek rond nieuwe technologieën naar bruikbare, zakelijke oplossingen.  

Twee mannen zitten aan een bureau te werken op hun laptop

Blijven groeien

8.000 medewerkers. Om de groei te blijven realiseren, investeert De Cronos Groep voortdurend in nieuw talent. Een bewijs daarvan zijn 1.100 extra aanwervingen sinds 2021.

968 miljoen omzet voor De Cronos Groep in 2021. De groep participeert jaarlijks in meer dan 200 bedrijven uit diverse sectoren en is actief betrokken bij de opstart van zo’n 20 bedrijven.

13,75% groei. Dat de unieke aanpak van De Cronos Groep werkt, blijkt uit de bovengemiddelde groei die de groep de afgelopen jaren kon realiseren. Ook de eerste cijfers voor 2022 wijzen op een verdere groei.

510 competence centers in IT-dienstverlening, business consulting en de creatieve sector. De meeste van deze bedrijven zijn voorlopers in het introduceren en gebruiken van nieuwe en innovatieve technologieën in sectoren die vaak ingrijpend veranderen, zoals de media of banken.

Waarom wil je binnen
de Cronos Groep werken?

We hebben altijd plaats voor creatieve en gedreven mensen.

We luisteren graag naar ideeën van potentiële ondernemers.

We willen weten wie je bent en waar je passies liggen.

Binnen de groep is er altijd een job die bij je past.

Wie excelleert, groeit door.