Laat uw data

overal aan meewerken

Bij alles wat u doet, neem ook de conclusies uit uw data mee in overweging. Wij zorgen ervoor dat u uw data in realtime kan doen meewerken bij elke beslissing, in elk bedrijfsproces en bij elk contact met klanten of leveranciers. U kan altijd aan de slag met de meest recente en accurate gegevenssets, dashboards en rapporten.

Laat uw data overal

aan meewerken

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Crosspoint Solutions bestaat uit meer dan 40 expertisecentra die altijd openstaan voor ervaren teamleden met zin voor innovatie.  

Bij alles wat u doet, neem ook de conclusies uit uw data mee in overweging. Wij zorgen ervoor dat u uw data in realtime kan doen meewerken bij elke beslissing, in elk bedrijfsproces en bij elk contact met klanten of leveranciers. U kan altijd aan de slag met de meest recente en accurate gegevenssets, dashboards en rapporten.

Kennis van uw branche

We zijn vooral actief bij overheden, middelgrote en grote ondernemingen. 
We werken voor organisaties uit alle sectoren en hebben een specialisatie opgebouwd in een aantal branches.

FARMA

We verwerken en beheren alle gegevens van onder meer gereguleerde rapportering, klinische proeven, gepersonaliseerde medicatie, veiligheid van geneesmiddelen, variabele behandelplannen, persoonlijke monitoring, virtuele testing, enzovoort.

RETAIL

U kan bij ons terecht voor alle informatie achter voorraadoptimalisatie, dynamische prijszetting, fraudebestrijding, personeelsplanning, realtime klantenanalyses, loyaliteitsplannen, koopsuggesties, duurzaamheid, enzovoort.

BANKEN

Hoeveel gegevens en bronnen u ook heeft, we krijgen ze onder controle voor uitgebreide stresstesting, fraudebestrijding, klantenanalyses en benchmarks, gereguleerde rapportering, risico-analyses en kredietbeoordelingen, routering van aanvragen, enzovoort.

OVERHEDEN

We werken mee aan de modernisering van uw beleid die onder meer steunt op digitalisering en data-gedreven beslissingen met een centrale plek voor privacy-by-design. Schakel ons in voor gegevenscentralisatie, digitale dossierbehandeling, beleidsrapportering, enzovoort.

AUTOMOTIVE

Alle informatie en gegevensbeheer die u nodig heeft voor de optimalisatie van uw supply chain, kwaliteitsbeheer, personeelsplanning en productiviteit, internet-of-things, onderhoud van uw productie-apparaat en producten, veiligheid op de werkvloer, enzovoort.

Een totaalpakket voor uw data

Maak uw organisatie slimmer en sterker: er is nog zo veel te ontdekken in uw bedrijfsgegevens. Nieuwe producten, betere dienstverlening, vlotte begeleiding van uw medewerkers, slimmere inkoop, lagere foutenlast, meer autonomie, besparingen in planning en logistiek, noem maar op.

Overzicht 'Een totaalpakket voor uw data'
Overzicht 'Een totaalpakket voor uw data'

DATA SOURCES

We verzamelen en modelleren uw gegevens zodat u ze doeltreffend kan gebruiken in realtime. Samen gaan we op zoek naar de unieke bronnen binnen en buiten uw organisatie. We werken met alle soorten gegevensbronnen waaronder de traditionele databases. Voor een optimale werking gaan we uw gegevens zo flexibel mogelijk organiseren, zodat u snel nieuwe bronnen toevoegt, nieuwe relaties en verbanden legt of nieuwe analyses en toepassingen ontwikkelt. Daarbij houden we rekening met datakwaliteit, gegevensintegratie, ontdubbeling, beveiliging en privacy.

DATA WAREHOUSE, DATA LAKE, DATA MESH

Naargelang van de complexiteit van de verwerking, de hoeveelheid data en het aantal gegevensbronnen, kiezen we voor een data warehouse, een data lake of een data mesh als basissysteem voor uw rapportering en gegevensanalyse. Daar brengen we alle gegevens samen uit heden en verleden. U kan aan de slag met een zeer betrouwbare data-omgeving.

REPORTS & DASHBOARDS

Hoe gaan de zaken en wat zeggen de prognoses? Hoe staat u er financieel voor? Hoe verloopt de uitvoering van uw plannen, wat tonen uw KPI’s? Wij bouwen heldere rapporten zodat u beter kan opvolgen en sneller bijsturen.

SELF-SERVICE REPORTING

Geef uw medewerkers de mogelijkheid om voor hun beslissingen ook te kijken wat de cijfers vertellen. Wij zorgen voor een omgeving waarin iedereen snel eenvoudige rapporten kan samenstellen uit al uw gegevensbronnen.

WORKFLOWS, TRIGGERS

U kan beslissingen over repetitieve processen overlaten aan uw IT-systemen. Denk aan de automatisering van uw werkschema’s, aankopen, logistieke planning, onboarding van nieuwe medewerkers, marketing, enzovoort. Wij ontwerpen en optimaliseren de modellen om deze acties aan te sturen.

BUSINESS OPPORTUNITIES​

De meeste organisaties gebruiken minder dan 10 procent van hun bedrijfsgegevens. Laten we samen ontdekken wat er nog in uw data zit. Reken op extra services bij uw producten, upselling, nieuwe dienstenpakketten voor klantensegmenten, nieuwe markten, allerlei kostenbesparingen, enzovoort.

DATAOPS, MLOPS

Bij organisaties waar we bijzonder grote en groeiende hoeveelheden data verwerken, gaan we alle processen rond het verzamelen, verwerken en beheren van data zo flexibel mogelijk maken, maximaal integreren en automatiseren waar mogelijk.

Een DataOps-aanpak zorgt voor een betere samenwerking tussen alle betrokkenen, wat resulteert in betere gegevenssets die sneller beschikbaar zijn. Zo kan u heel snel veranderingen en vernieuwingen doorvoeren om uw data nog beter te gebruiken.

Waar we machine learning inzetten, kiezen we voor een MLOps-benadering om de gegevensmodellen zo snel mogelijk in productie te kunnen nemen en de betrouwbaarheid van de modellen te blijven bewaken en verbeteren.

IT GOVERNANCE

Met een IT Governance-stuurgroep zorgen we ervoor dat ook uw data-projecten uw algemeen beleid effectief vooruithelpen. Daarbij houden we rekening met gegevensbeveiliging, privacy en het risicobeheer van uw programma’s en projecten.

KLANTENTROUW

Meer kennis over uw klanten en klantensegmenten zorgt voor een betere dienstverlening

RENDABILITEIT

Waar precies zit uw winst, uw eventuele verliesposten en waar kan u optimaliseren

DUURZAAMHEID

Plan uw duurzame toekomst en bewijs dat u ook rekening houdt met de richtlijnen ter zake

PRODUCTIVITEIT

Dankzij een beter overzicht op uw planning en processen loopt alles vlotter

Hoe we met u samenwerken

TALENT ON-DEMAND
Experten met veel of met wat minder ervaring, van korte tot zeer lange duur

PROJECTEN
We stellen een team samen dat uw projecten oplevert volgens plan

MANAGED SERVICES
U laat het volledige bedrijfsproces aan ons over, wij garanderen een betere werking

Uw data overal
laten meewerken?

Stuur uw vraag naar info@csps.be. We bespreken samen hoe we uw processen, uw samenwerkingen en beslissingen verbeteren.

Uw data overal laten meewerken?

Stuur uw vraag naar info@csps.be. We bespreken samen hoe we uw processen, uw samenwerkingen en beslissingen verbeteren.

© Crosspoint Solutions